Nieuw bij SecureHoster: VPS!

SecureHoster lanceert VPS!

Bij SecureHoster is het nu mogelijk om gebruik te maken van VPS. Met technische vrijheid en volledige controle over je websites en databases is VPS de meest logische keuze.

Veel starters kiezen met hun website of webshop voor shared hosting. Goedkoop en eenvoudig, maar het heeft ook een aantal nadelen. Verwacht geen hoge prestaties of hoge bandbreedte, bij shared webhosting deel je een server met honderden tot duizenden andere websites.

Met een dedicated server heb je de beschikking over een eigen server. Nadeel? Softwareproblemen los je zelf op, daarnaast kunnen de maandelijkse kosten hoog oplopen.

SecureHoster biedt een mix van shared hosting en dedicated server: de Virtual Private Server. Snel, betrouwbaar en voordelig. Beheer je eigen firewall en systeemprocessen, houd volledige controle over websites of webshops en bereik de server op een snelle en eenvoudige manier. VPS is schaalbaar; je hoeft geen nieuwe schijf aan de server toe te voegen. Het downtime zijn van je website of webshop behoort tot de verleden tijd.

Alle kosten op een rij

VPS hosting is iets duurder dan shared hosting, maar biedt wél meer vrijheid en mogelijkheden. Je betaalt alleen wat je nodig hebt. Virtueel Private Servers van SecureHoster staan voor snelheid en betrouwbaarheid. Je maakt gebruik van een VPS vanaf €9 per maand. Kies uit één van de drie voordeelpakketten en ontvang tot 80 gigabyte SSD en 8192 MB ram (VPS op maat is bij ons ook mogelijk). Bestel nu en krijg 50% korting 3 maanden lang (kortingscode: STARTVPS)!

Over SecureHoster

SecureHoster beschikt over stabiele datacenters en sterke servers. Met hardware van hoge kwaliteit vertrouw je op VPS van SecureHoster. We garanderen een hoge uptime en verantwoorde dataopslag. “SecureHoster profileert zich als een van de goedkoopste webhosting providers in Nederland, België en Duitsland”. Terecht? Vergelijk het zelf. Ook met betrekking tot support staan we hoog aangeschreven. We zijn 24/7 bereikbaar voor deskundig support: ook met betrekking tot VPS.

Zie alle pakketten