Contact SecureHoster
SecureHoster

Over SecureHoster

SecureHoster is een jong en dynamisch bedrijf die hoofdzakelijk de volgende diensten aanbiedt: webhosting, domeinnaam registratie, dedicated servers, back-up en opslagruimte en e-mail hosting. Als jong bedrijf zijn wij op de hoogste van de nieuwste technologieen, deskundigheid en tarieven. Onze servers zijn nieuw, snel, sterk en betrouwbaar. Als groeiende onderneming hanteren wij concurrerende prijzen en doen wij er alles aan om onze klanten goed van dienst te zijn. Ons beleid is dat u ons woord heeft dat we altijd op een professionele manier handelen. Mocht er toch een onverwachts probleem zijn of heeft u een technische vraag, dan helpen wij u onmiddellijk op professionele wijze. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen, het hele jaar rond. Klantvriendelijk staat dan ook fier naast al onze diensten, net zoals onze deskundigheid en betrokkenheid.

SecureHoster biedt een robuuste, alles-in-een hosting-oplossing met daarbij alles wat nodig is om een ??website online te krijgen. Of u nu een complete beginner bent of een ervaren gebruiker, SecureHoster zal u niet teleurstellen. In een kwestie van minuten kan uw website al up and running zijn. Naast de uitgebreide webhosting pakketten, bieden wij ook gebruikersvriendelijke CMS systemen aan zoals onder andere Wordpress, Joomla en Drupal, zodat u zonder extra programma's uw eigen website kunt installeren en onderhouden. Deze zijn gratis voor u beschikbaar indien u een webhosting pakket bij ons afneemt. Met een webbrowser kunt u inloggen op uw eigen hostpanel met een login en wachtwoord, waarna u de mogelijkheid krijgt om pagina's aan te maken, te onderhouden en te verwijderen. Bij elk pakket krijgt u onbeperkt dataverkeer en gratis APS installer. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat onze servers snel en betrouwbaar zijn. SecureHoster is daarnaast ook een van de beste en meest betaalbare website hosting oplossingen op de Nederlandse markt.

Diensten SecureHoster
Overige diensten

En dat is nog niet alles. SecureHoster is ook uw prima adres om uw eigen domeinnamen vast te leggen en mailboxen aan te maken. Of voor hosting van een dedicated managed server, zodat u de snelheid en flexibiliteit van uw eigen server kunt profiteren, maar niet met het onderhoud opgezadeld zit. Dat doen wij namelijk voor u, indien gewenst. Ook kunt u goed bij ons terecht om een back-up ruimte te hebben met onbeperkte opslagruimte tot uw beschikking en waar u een onbeperkte hoeveelheid dataverkeer kan genereren. Of om een back up ruimte te huren of om een extra VPS te nemen.

SecureHoster - altijd veilig, altijd stabiel, altijd beschikbaar.
En met de laagste prijzen voor de hoogste kwaliteit!
Webhosting

Webhosting

Al vanaf € 0,20 per maand

E-mail hosting

E-mail hosting

Altijd toegang tot uw eigen mail

Domeinnaam registratie

Domeinnaam registratie

Leg snel uw eigen domein vast

Backup ruimte

Back-up ruimte

Huur voordelig uw back up ruimte

Dedicated servers

Dedicated Servers

Voor de veeleisende gebruikers

Nieuws en acties
Nieuws & Acties

Interessante nieuwtjes en verrassende acties